Over ons

De Kiosk. In het hart van het dorp. Op steenworp afstand van de Loonse & Drunense Duinen en vlakbij de Efteling. Jij bent welkom. Van jong tot oud. Plof neer op onze lange banken, binnen of buiten op het terras. Voor een lunch. Een diner. Een lekkere bak koffie. Een goeie borrel. Of toffe wijnen, lekkere speciaalbieren en cocktails. Voor borrelpraat met vrienden. Die zakelijke afspraak met een klant. Een goed gesprek met je partner. Bijkletsen met vriendinnen. Of met oma lekker appeltaart eten. Schuif aan! Of maak nieuwe herinneringen ‘Bij Ons Boven’. Dé plek voor vergaderen. Trouwen. Feesten. Afscheid nemen en meer.

Hoe het begon
De Kiosk kent een lange historie. Het pand ademt de sfeer van de oude muziekkiosk. Zichtbare authentieke elementen van de historische muziekkiosk maken De Kiosk karakteristiek. De niveauverschillen. De pilaren, zowel binnen als buiten. De hoge plafonds. De gietijzeren hekjes. Ooit onderdeel van de oude muziekkiosk. Waar menig koor, fanfare en andere muzikanten zijn of haar klanken heeft laten horen. De Kiosk kent een bijzonder verhaal!

De muziekkiosk kreeg een nieuw leven. Omgebouwd tot Café De Kiosk werden de deuren op 21 mei 2000 geopend. Een groot succes. Niet veel later werd de bovenzaal ‘Bij Ons Boven’ bijgebouwd. De Kiosk is een begrip in Loon op Zand en omgeving. Ook wel de huiskamer van Loon op Zand. Inmiddels uitgegroeid tot Café Brasserie De Kiosk. Gelegen aan een groot sfeervol terras met kinderkopjes. Zodra de eerste zonnestralen komen is het heerlijk genieten onder de oude platanen.